Kdo smo

Rasti, osebno in poslovno svetovanje, Ingrid Gabršček, s.p.

Naslov naše spletne strani: http://rasti-svetovanje.si.

Za dodatne informacije, informacije o tem katere podatke hranimo ali izbris vaših podatkov nam lahko pišete na elektronski naslov: admin@rasti-svetovanje.si.

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj

Komentarji

Ko obiskovalci vpišejo komentar na spletno stran zbiramo podatke, ki so na obrazcu za komentarje, IP naslov obiskovalca in tip brskalnika, ki nam pomagajo pri zaznavanju spama.

Anonimna nit, kreirana iz elektronskega naslova (imenovana tudi hash) je lahko posredovana Gravatar storitvam, ki preverjajo njihovo uporabo.

Politiko zasebnosti Gravatar storitev si lahko pogledate na spletni strani: https://automattic.com/privacy/.

Ko je vaš komentar odobren, je vaša profilna fotografija vidna javnosti, skupaj s komentarjem.

Mediji

Če nalagate slike na spletno stran, se izogibajte nalaganju slike, ki omogočajo lokacijo podatkov, tudi (EXIF GPS).

Obiskovalci spletne strani lahko prenesejo in pogledajo vsak podatek o lokaciji iz fotografij/slik na spletni strani.

Obrazec za kontaktne podatke

Z obrazcem za kontaktne podatke zbiramo naslednje vaše informacije: elektronski naslov (obvezni podatek). V kolikor nam želite poslati sporočilo lahko izpolnite samo ta podatek in nam napišete sporočilo.

Izberete pa lahko tudi možnost, da vpišete: vaše ime in priimek, naziv podjetja in vaš naslov.

Hranimo podatke, ki jih vpišete.

Piškotki

Google
Analitika
_ga
_gali
_gat_UA-1036645-1
_gid
Tile piškotki se uporabljajo za pridobitev informacij o tem kako uporabniki uporabljajo našo stran. Informacije uporabljamo za izboljševanje spletne strani. Vse te informacije so pridobljene v anonimni obliki, vključno s številom obiskovalcev, njihove lokacije in strani, ki so jih obiskali.
Preberite Googlovo politiko o varstvu podakov.
nujen
piškotek

PH_HPXY_CHECK
Nujen piškotek za preprečevanje brute force napadov na spletno stran. Ne zbira informacij po katerih bi lahko identificirali posamezne uporabnike.
sprejetje
piškotkov
cookie_notice_acceptedSe uporablja za beleženje ali uporabnik sprejema piškotke ali ne.

Če na spletno stran napišeš komentar lahko izbereš, da se shranijo tvoje ime, elektronski naslov in spletna stran v piškotkih. To je zato, da ti ob naslednjem komentarju ni potrebno ponovno vpisovati podatkov. Ti piškotki se hranijo eno leto.

Če imaš profil (account) in se prijaviš na to spletno stran, se postavi začasen piškotek, ki preveri ali tvoj brskalnik sprejema piškotke. Ta piškotek na vsebuje osebnih podatkov in se zavrže, ko zapreš brskalnik.

Ko se vpišeš, se vzpostavijo (set up) različni piškotki, ki shranijo tvoje podatke za dostop in tvojo izbiro zaslona. Piškotki za prijavo (login) se hranijo dva dni, piškotki za izbiro zaslona pa eno leto. Če izbereš “zapomni si me”, tvoji prijavni podatki ostanejo 14 dni. Če se izpišeš iz računa (account) se piškotki za prijavo odstranijo.

Če popravljaš ali objaviš članek, se v brskalnik shrani dodatni piškotek. Ta piškotek ne vključuje osebnih podatkov in enostavno označuje ID članka/teksta, ki si ga popravljal. Odstrani se po enem dnevu.

Omogočanje vsebine iz drugih spletnih strani

Članki na tej strani lahko vsebujejo vgnezdeno vsebino (npr. video, slike, članke, itd.). Vgnezdena vsebina iz drugih strani se obnaša enako kot, če bi obiskali njihovo spletno stran.

Te strani lahko zbirajo vaše podatke, uporabljajo piškotke, vsebujejo vgnezdeno dodatno sledenje s svoje strani in vpogled vaše interakcije z vgnezdeno vsebino, vključno z spremljanjem (tracking) vaših interakcij z vgnezdeno vsebino, če imate profil in ste prijavljeni na njihovi strani.

Kako dolgo hranimo vaše podatke

Če napišete komentar, se vaš komentar in meta podatki hranijo za nedoločen čas. To je zato, da lahko avtomatično prepoznamo vsak nadaljni komentar, namesto, da bi jih hranili v vrsti za moderiranje.

Za uporabnike, ki se registrirajo na naši strani tudi hranimo osebne informacije, ki jih vpišejo v njihov profil. Vsi uporabniki lahko vidijo, spreminjajo ali izbrišejo njihove osebne informacije v vsakem trenutku (samo uporabniškega imena ni mogoče spremeniti). Administratorji spletne strani lahko prav tako vidijo in spreminjajo te podatke.

Vaše pravice (glede vaših podatkov)

Če imate na spletni strani račun (account) ali ste pustili komentar, lahko prosite za datoteko s podatki, ki jih hranimo o vas, vključno z vsemi podatki, ki ste nam jih posredovali. Zaprosite lahko tudi za izbris katerega koli osebnega podatka, ki ga hranimo o vas. To ne vključuje podatkov, ki smo jih dolžni hraniti zaradi administrativnih, pravnih ali varnostnih razlogov.

Komentarje obiskovalcev lahko preverjamo z avtomatičnim servisom za detektiranje spama.